Да бе уш наще снимаха малко по едно време горе ама ниц.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Русе - снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеСлед 4 месеца в Румънско пак съм тука вече съм сектант:т.е карам 2.4 jtd и съм доволен от себе си :Още ли правите срещи или заебахте всичко??????????
Comment
-
Quote:
Originally Posted by Shumaher View Post
След 4 месеца в Румънско пак съм тука вече съм сектант:т.е карам 2.4 jtd и съм доволен от себе си :Още ли правите срещи или заебахте всичко??????????
ужас
кое е ужасното бе баце ти да не караш нещо по добро от мене???????????????????????????????????
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеQuote:
След 4 месеца в Румънско пак съм тука вече съм сектант:т.е карам 2.4 jtd и съм доволен от себе си :Още ли правите срещи или заебахте всичко??????????
ужас
кое е ужасното бе баце ти да не караш нещо по добро от мене???????????????????????????????????Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеQuote:
ужас
кое е ужасното бе баце ти да не караш нещо по добро от мене???????????????????????????????????
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
Още повече ,че е с пернишка регистрация(временно)
Comment
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениеСлед 4 месеца в Румънско пак съм тука вече съм сектант:т.е карам 2.4 jtd и съм доволен от себе си :Още ли правите срещи или заебахте всичко??????????
Comment
-
Първоначално публикувано от Red Pitbull Покажи съобщениездрвеите аз съм нов във форума.штеми е приятно да обсъждаме разли4ни теми и да коментираме красавиците ни.Имам ГТВ от около 2 години и о4акжам с нетърпение новитени срештикак и каде да ка4а снимки за да ви се представя...?
Срещи ще има като се постопли малко поне
Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от Red Pitbull Покажи съобщениеБлагодаря колега 6те се опитам сега....малко съм на вие с компа
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеСтиска ли ти да я пуснеш на гонка или не ти дава сърце?
романе ти не миряса ли бе
Comment
-
ха-ха гонка...вие само с това ли се занимавате ?товали са ви интересите.не се обиждаи но това ли е първото не6то с което ме приветствате тук.не мие хоби да се гонкам,а и 6том си толкова навит явно бега4ката ти е поне 200коня...изхода е ясен моята си е само 155кон4ета,но поне съм сигурен 4е вси4ките са си живи и расови.Не съм такъв тип приятел не ме блазни...предпо4итам да си возя патенцата и да си купонясвам по други на4ини.Инъ4е о4аквам с нетърпение да се затопли и да подновим сре6тите ни.Вси4ко добро
Comment
Comment